Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Zonguldakspor'un geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu, dün yapıldı. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Salonu'nda gerçekleşen kongrede, Divan Heyeti'ne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Necat Uludüz, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Tahir Buyurucu ve Nuri Turpçu seçildi. Divan Başkanlığını Mustafa Korkutan'ın yaptığı kongrede, 156 delegeden 105'inin oyunu alan mevcut Başkan Celal İncekara, güven tazeledi.
Celal İncekara başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Fuat Velioğlu, Ali İlkbahar, Davut Acar, Fatih Keleş, Arif Demirel, Güneş Ece, Hakan Sinan Küçük, Akın Kavi, Yaşar Kadıoğlu, Yüksel Acar, M.Hamza Çebi ve H.Avni Çakıroğlu. Yönetim Kurulu'nun yanı sıra Denetleme Kurulu'nda Yusuf Günaydın, Nuri Turpçu,  Hayrettin Fırat, Zonguldak ASKF asil üyeliğinde de Necat Uludüz, Gökhan Demir ve Harun Çakmak seçildi. Kırmızı-lacivertli yönetimin, önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapacağı belirtildi.
Başkan Celal İncekara, kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi;
"MİLLETVEKİLLERİMİZDEN
DESTEK GÖRMÜYORUZ"
"3 sezondur görev yaptığım Zonguldakspor'da kısa zamanda iyi işler yapmanın gayreti içinde olduk. Tarihinde ilk kez amatör kümeye düşen Zonguldakspor'u ayağa kaldırmak ve layık olduğu profesyonel lige taşımak adına ben ve arkadaşlarım yeniden taşın altına elimizi koyuyoruz. Takdir edersiniz ki, 2 sezondur ciddi harcamalar yapmış olmamıza rağmen şehirden gereken desteği bulamadığımız için istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Taşıma suyla değirmen dönmediği gibi, kulüp yönetmek de destek olmayınca kolay olmuyor.
Yıllardır üzerinde durduğumuz sabit gelir sorununu kulüp olarak bir türlü aşabilmiş değiliz. Bu sezon daha güçlü bir yönetim kurulu ve sabit gelir parolasıyla yola çıkıyoruz. Yeni teknik heyetimiz ve yaptığımız iddialı transferlerle Bölgesel Amatör Lig'deki hedefimiz şampiyonluktur.
Tabii iddialı bir takım için ciddi paralar harcamak gerekiyor. Bunun için başta Belediye Başkanımız İsmail Eşref ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Başkanı Ramis Muslu'ya özellikle bu sezon verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak ne yazık ki, aynı desteği yöre milletvekillerinden göremiyoruz. Özellikle yıllardır konuşulan kömürden Zonguldakspor'a ton başına gelir için milletvekillerimizin desteğine ihtiyacımız var. Yine Valimiz Erdal Ata'nın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Tüm imkansızlıklara rağmen bu sene başarılı olacağımıza inancımız tamdır.
Şanlı Zonguldakspor'umuzu yeniden eski günlerine götürebilmek için büyük Zonguldakspor taraftarını takıma sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu vesileyle kongremizin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyor, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz."