23 mayıs da yapılan olağan  kongre de göreve gelen yönetim Çaycuma Belediyesi meclis salonunda ilk toplantısını yaptı.

Çaycumaspor yönetiminin görev bölümü yaptığı ilk toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Mithat Gülşen;”Çaycumaspor yönetimimizin daha sosyal ve kucaklayıcı bir yapıda olması bizleri mutlu etti. Çaycuma’ya temelden sahip çıkılması gerekiyor. Çaycumaspor’a da herkesin, herkesimden Çaycumalının katılması bizleri sevindirecektir. Kulübümüzün en büyük sorunu ekonomik durumudur. Bu konuda kongrede dediğim gibi görevi üstlendik. Katkı sağlayacaklara ulaşırken  kulübümüze gelir için yeni projelerle de destek bulmaya çalışacağız. Biz Belediye olarak da araç gereç dışında çalışanlarımızın desteğini de alarak bir miktar nakit akışını her yıl olduğu gibi bu yılda sağlayacağız.”dedi.

Görev bölümü öncesi konuşma yapan yönetim kurulu üyesi Hüsnü Sami Alpan Çaycumasporun daha bütün gözükmesi için Başkan yardımcılığına CHP  ve AKP İlçe Başkanlarını önerdi. Alpan Çaycuma da yeni isimlerin artık görevlere gelmesi gerektiğine de dikkat çekti.

CHP İlçe Başkanı ve Çaycumaspor yönetim kurulu üyesi Şeref Köktürk de her zaman göreve hazır olduklarını belirterek Çaycumaspor  için yeni gelir getirici projelerden bazılarını yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı.

Toplantıda daha sonra görev bölümüne geçildi. Buna göre;

Başkan Mithat Gülşen, Başkan Yardımcıları Ahmet Çolakoğlu ve Şeref Köktürk, As Başkan Hüsnü Sami Alpan yardımcısı Ekrem Çelen, Genel Sekreter Halit Mısırlı, Genel Kaptan Tarun Özcan, Sayman Ünal Uzun yardımcısı Gökhan Aydemir,Basın sözcüsü Kubilay Kalaycı oldu.