Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Devrek Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çaycumaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda DM.Dilaverspor ile 1-1 berabere kalan Devrek Belediyespor, gözünü bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çaycumaspor maçına çevirdi. Dün Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
Geçen hafta oynadıkları DM.Dilaverspor maçından 1-1'lik beraberlik ile ayrılmalarının nedenini hakemlerin verdiği yanlış kararlara bağlayan Teknik Direktör Şenol Demir, "DM.Dilaverspor karşılaşmasında iyi futbol oynadık, ama hakem hataları ve yanlış kararlar oldu. İkinci yarı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son dakikalarda yediğimiz talihsiz golle sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldık. Futbolda en önemli şey puan almaktır. Biz de bunun için çalışacağız. Önümüzdeki Çaycumaspor maçında çıkış yakalamak istiyoruz. Devrek Belediyespor olarak bu konuda çok istekli ve inançlıyız'' diye konuştu.
Çaycumaspor deplasmanından üç puan ile dönmek istediklerini dile getiren Şenol Demir, "Çaycumaspor maçı bizim acımızdan hayati önem taşıyor. Bu nedenle bu karşılaşmaya özel hazırlanıyoruz. Futbolcularımda bunun bilincinde. Her şeye rağmen Çaycumaspor maçında sahaya iyi mücadele edip kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımızın desteği ile Çaycumaspor deplasmanından 3 puan ile dönmek istiyoruz" dedi.
YÖNETİM İDMANI TAKİP ETTİ!
Devrek Belediyespor Yönetim Kurulu, DM.Dilaverspor beraberliği sonrası idmanları yakından takip etmeye başladı. Devrek Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Çaycuma ile yapacağı maçın hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdürürken, dünkü çalışmayı kırmızı-beyazlı yönetim kurulu da izledi. Çaycumaspor maçı öncesi takımın dünkü antrenmanını izleyen Genel Menajer Ömer Kadem, Genel Kaptan Vedat Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri Bekir Kayaaltı ve Abdullah Püral futbolculara moral verdi.
FUTBOLCULARA
PASTA JESTİ!
Devrek Belediyespor'un dün Devrek Şehir Stadı'nda yaptığı antrenmanı ziyaret eden yönetim hafta sonu deplasmanda oynanacak Çaycumaspor maçı öncesi futbolculara pasta jesti yaparak moral verdi. Futbolcular da, yönetimi kuruluna bu jestinden dolayı teşekkür ederek Çaycuma maçından galibiyetle dönme sözü verdiler.
FATİH KOŞULARA BAŞLADI
Öte yandan Devrek Belediyespor'da sakatlığı süren Fatih, dünkü antrenmanda düz koşu yaptı. Ligin 5'inci haftasında deplasmanda oynanan Erdemirspor maçında omzu çıkan Fatih Mirvan hızlı şekilde iyileşiyor. Dünkü antrenmanda düz koşu yapan başarılı oyuncunun önümüzdeki haftalarda formasına kavuşacağı öğrenildi.