Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2011-2012 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Zonguldakspor yönetimi, dış transferde uzun zamandan beri takipte olduğu ve birkaç kez görüştüğü Adıyamanspor’dan 27 yaşındaki Yunus Balaban ile 1923 Aydınspor’un tecrübeli file bekçisi 36 yaşındaki Fatih Demir’i renklerine bağladı.

Zonguldakspor yönetimi, geçtiğimiz haftalarda Zonguldak’a davet ettiği ve bonservisinde sorun çıkması nedeniyle anlaşamadığı 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Balaban ile ipleri koparmamıştı. Adıyaman’da bonservis sorununu çözen Yunus Balaban’ı imza için tekrar Zonguldak’a getirten Zonguldakspor yönetimi, bu oyuncuyla dün Zonguldakspor kulüp binasında resmi sözleşme imzaladı.

Kaleci sorununu çözmek için de kolları sıvayan kırmızı-lacivertli yönetim, ilk olarak görüştüğü, fakat bir sonuç alamadığı 1923 Aydınspor’un tecrübeli file bekçisi Fatih Demir ile ikinci kez görüşmüş ve anlaşma sağlamıştı. Salih Demir başkanlığındaki Zonguldakspor yönetimi ile her konuda anlaşan 36 yaşındaki tecrübeli eldiven, kendini Zonguldakspor’lu yapan imzayı attı.