Zonguldak Çocuk Aktivite Merkezi’nin,  Yaz Aktivite ve Spor Okulu kapsamında  6-16 yaş arasında düzenlemiş olduğu yüzme kursunu başarıyla bitiren öğrencilere  “Başarı Belgelerini” Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez verdi.
15-30 Temmuz tarihleri arasında ikinci dönem düzenlenen yüzme kursu hakkında bilgi veren  Zonguldak Çocuk Aktivite Merkezi Kurucusu Sevim Arı  “Yaz Aktivite ve Spor Okulu kapsamında  6-16 yaş arasında düzenlemiş olduğumuz yüzme kursunu, kurs hocalarımızla birlikte Kilimli Crenides Otel havuzunda düzenledik. Bay ve bayan öğretici hocalarımızla birlikte, başarısı yüksek bir kurs dönemi geçirdik.
Yaz Aktivite ve Spor Okulumuzda 6-16 yaş arası çocuklarımız için düzenlemiş olduğumuz aktivitelerimize 1 Temmuzda başladık. Faaliyetlerimiz arasında bulunan basketbol, dans, jimnastik, doğa gezisi, İngilizce satranç vb. alanlardaki tüm faaliyetlerimizi tamamladık.
Bu günde 2. dönem yüzme kursumuzun sertifika töreni için buradayız. Sertifika törenimize katılıp bizi onurlandıran Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez’e teşekkür ediyorum. Yüzme kursumuz süresince öğrencilerimiz hem yüzmeyi öğrendiler hem de çok güzel  ve eğlenceli 2 hafta geçirdiler.
Kursumuz süresince çocuklarımızla yakından ilgilenen onlara yüzmeyi öğreten antrönörüme, gözetmen olarak katılan eğitmenlerime teşekkür ediyorum. Yüzme Kursumuzla ilgili 3. Dönem Kayıtlarımız devam etmektedir” dedi.
Yaz Aktivite ve Spor Okulu 6-16 yaş arası yüzme kursunu başarıyla bitiren öğrencilere  “Başarı Belgelerini” Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez verdi. Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez, Zonguldak Çocuk Aktivite Merkezi Kurucusu Sevim Arı  ve yüzme kursu hocalarını, okulların tatile girdiği bir dönemde öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmelerinde yüzme öğrenme, bedenlerinin sağlıklı bir şekilde gelişimine verdikleri katkı ve kurs süresince bilgi ve beceri kazandırdıkları için tebrik etti. Yüzme kursunu başarıyla bitiren öğrencileri tek tek kutlayan ve başarı belgelerini veren Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez, sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi için bu türden bilgi ve beceri kazandıran kursların yaygınlaşması ve desteklenmesi temennisinde bulundu.
Öte yandan, Sertifika Töreninde hazır bulunan ve çocuklarıyla birlikte aynı heyecanı yaşayan veliler, yüzme kursundan  memnuniyetlerini dile getirdiler.