Üstüngel Çocuk Kulübü Yaz Spor Okulu etkinlikleri çerçevesinde, yüzme kursunu bitiren kursiyere başarı belgelerini verdi. Dedeman Otel Havuzu’nda verilen yüzme kursuna katılan öğrenciler belgelerini Dedeman Otel’in yüzme havuzun da yapılan törenle aldılar.

 

 

Üstüngel Çocuk Kulübü sahibi Sevim Arı, her sene gerçekleştirdikleri kurslardan biri olan yüzme kursunu bu sene de bitirdiklerini ifade ederek “Üstüngel Çocuk Kulübü olarak çocuklarımıza aktiviteler yapmaya devam ediyoruz. Bu sene de çocuklarımız havuzda yüzme kursunda çok eğlendi. Bizlere destek veren Dedeman Otel Havuz çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başarı Belgesi Törenine katılan Zonguldak Belediyesi Başkan Danışmanı Erol Yılmaz ise “Üstüngel Çocuk Kulübü çalışanlarını ve örencilerimizi kutluyoruz. Bütün insanların yüzmeyi öğrenmesi gerekir. Bu anlamda Üstüngel Çocuk Kulübü’nde öğrenciler yüzmeyi başarıyla bitirmişler. Kendilerini kutluyorum ve bundan sonra ki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere başarı belgeleri verildi.