Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 hazırlık maçı oynayan ve bu karşılaşmalarda bir galibiyet, bir yenilgi ve bir beraberlik alan Ereğli Belediyespor’da Antrenör İsmail Yalçın, yeni bir ekip olduklarınıbelirterek, “Gençlerden bir kadro yaptık. Takım olmak için biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

3 Eylül’den bayram arifesine kadar Bolu Termal Otel’de kamp yapacak Ereğli Belediyespor, kamp süresince en az 2 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Arife ve bayramın birinci günü izin yapacak futbolcular, bayramın ikinci günü kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11’inci Grup’ta mücadele edecek Ereğli Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlerden oluşan kadrosuyla 3 hazırlık maçı oynayan vebu karşılaşmalarda bir galibiyet, bir yenilgi ve bir beraberlik alan Ereğli Belediyespor, yeni bir ekip olduğundan henüz lige hazır bir görüntü çizmedi. 25 Eylül tarihinde startı verilecek sezon öncesi önlerinde 3 haftası bulunan eflatun-beyazlı takım, bu tarihe kadar eksiklerini gidererek, lige tam anlamıyla hazır olmak amacında.

Eflatun-beyazlılar, bir günlük iznin ardından dün yeniden çalışmalara kendi tesislerinde başladı. 3 Eylül’den bayram arifesine kadar Bolu Termal Otel’de kamp yapacak Ereğli Belediyespor, kamp süresince en az 2 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Arife ve bayramın birinci günü izin yapacak futbolcular, bayramın ikinci günü kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

“HAZIRLIK MAÇLARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ”
Ereğli Belediyespor Antrenörü İsmail Yalçın, kadronun çoğunluğunun yeni oyunculardan kurulu olduğunu belirterek, “3 hazırlık maçını geride bıraktık. Kadroda 25 oyuncu var. Ve neredeyse hepsi ilk defa birlikte oynuyor. Yeni bir ekip olduğumuz için bize zaman gerek. Takımın oturması için hazırlık maçı yaparak futbolcuların maç eksikliğini gidermeliyiz. Bunun için Bolu kampında hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Gençlerden bir takım kurduk ve takım olmak için biraz zamana ihtiyacımız var” diye konuştu.
Ereğli temsilcisi, ilk hazırlık sınavında kendisi gibi Bölgesel Amatör Lig takımı Serdivanspor ile karşılaştı. Rakibini 4-2 yenen eflatun-beyazlı takım, sonrasında Bolu’da İstanbul Süper Amatör Lig takımı Bafraspor ile karşılaştı ve rakibine 2-0 yenildi. EreğliBelediyespor, 3’üncü hazırlık maçını geçtiğimiz Pazar günü Bölgesel Amatör Lig takımı Ergene Velimeşe ile Düzce’de oynadı ve mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.