Zonguldak Belediyespor Kulübü'nün 15'inci Olağan Genel Kurulu, Belediye Nikah Salonu'nda yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Camgöz'ün Divan Başkanlığı yaptığı kongrede, Yönetim Kurulu'na Erol Yılmaz, Tahsin Atayan, Necat Uludüz, Tayfun Albayrak, Ogan Göktürk, Sercan Cansızoğlu, Mustafa Kaya, Hüseyin Cevher, Ahmet Tatar, Denetleme Kurulu'na; Hayri Karaoğlu, İzzet Sağır, Sabit Çetin, ASKF Delegeliklerine ise Erol Yılmaz, Tahsin Atayan ve Ahmet Tatar seçildi.
Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen ve Kulüp Başkanı olması beklenen Erol Yılmaz yaptığı açıklamada, 1 hafta içinde yapılacak toplantıyla görev dağılımını belirleyeceklerini dile getirerek şunları söyledi:

"GENÇLERİ KAHVELERDEN KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ"

"Geniş bir katılımla kongremizi gerçekleştirdik. Kongreden güzel sonuçlar çıkardık. 1 hafta sonra tekrar bir araya gelerek, Kulüp Başkanı, Asbaşkan, İkinci Başkan, Genel Sekreter, Sayman, Veznedar, Basın Sözcüsü ve Lokal Amiri olacak arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. Ardından Zonguldak'ta spor yapmak adına bir müca dele içine gireceğiz. Bizim öncelikli temel hedefimiz, kentte kahve köşelerinde çürüyüp giden sporcu arkadaşlarımızı bulmak ve onları kazanmaktır. Ardından kulübümüzde yeni branşlar açmak üzere harekete geçeceğiz."