Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nün 13-14 Mart tarihleri arasında Konya'da düzenlediği "Kurumiçi Voleybol Turnuvası"nda oynadığı 3 maçı da kazanarak ikinci tura yükselen Zonguldak Bölge Başkanlığı Voleybol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.
Bu yıl 5'incisi düzenlenen "Ziraat Bankası Mensupları Kurumiçi Voleybol Turnuvası"nda ilk tur karşılaşmaları çeşitli illerde oynandı. Zonguldak başta olmak üzere Karabük, Kastamonu ve Bartın'da faaliyet gösteren Ziraat Bankalarında çalışan personelin oluşturduğu Zonguldak Bölge Başkanlığı Voleybol Takımı, Konya'daki ilk tur maçlarında, İstanbul 2.Bölge Karması'nı 3-0, Konya Karması'nı 3-1 ve İzmir 2.Bölge Karması'nı 3-0 yenerek, yenilgisiz grup birincisi olarak ikinci tura yükseldi.
Denizli'de 3-4 Nisan tarihleri arasında İstanbul 3.Bölge Karması, Antalya Karması ve Denizli Karmaları'yla çeyrek final mücadelesi verecek olan Zonguldak Bölge Başkanlığı Karması, çalışmalarına Canpolat Pamay Spor Salonu'nda Gençlik Spor İl Müdürlüğü (GSİM) Antrenörü Ahmet Beşer yönetiminde devam etti.Antrenör Ahmet Beşer, Konya'daki ilk tur karşılaşmalarında elde ettikleri başarının önemli olduğunu belirterek, "İstanbul, İzmir ve Konya takımlarını yenerek, yenilgisiz ikinci tura yükseldik. İkinci tur karşılaşmaları 3-4 Nisan tarihleri arasında Denizli'de oynanacak. Grupta, Denizli, İstanbul ve Antalya takımları yer alıyor. İkinci turdan da çıkacağımızdan eminim. Takıma olan güvenim tam" dedi.
Takım Kaptanı Hüseyin Savaş ise, "Buradaki amacımız kurumlarda çalışan personellerin sportif faaliyetini artırmak. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen bu müsabakalarda aynı çatı altında bulunan ve değişik bölgelerde çalışan personeller kaynaşıyor. Denizli'deki elemeleri de geçersek, Ankara'da yapılacak çeyrek final müsabakalarına katılacağız. 8 takımla oynanacak çeyrek final sonrasında yarı final ve final müsabakalarıyla turnuva sona erecek. Finale kadar yükseleceğiz" diye konuştu.