Bartın Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Üniversitelerarası 2'inci Lig Futbol Turnuvası'nda ikinci gün geride kaldı. Günün ilk maçında Sinop Üniversitesi'yle karşı karşıya gelen Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ), rakibini gol yağmuruna tuttu. Birbirinden güzel gollerin atıldığı karşılaşmayı 6-0'lık net sonuçla kazanan Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, ilk maçının ardından Düzce Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi gibi güçlü rakiplerine gözdağı verdi.
Maçın genelinde rakibine oranla çok daha etkili olan Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, etkili orta sahasının sayesinde jeneriklik goller buldu. Maçın 11'inci dakikasında Emre Taşçı'nın uzak mesafeden çektiği şutta köşeye giden top Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ni 1-0 öne geçirirken, bu golden 6 dakika sonra yine ceza sahası dışından Aytaç'ın attığı gol durumu 2-0'a getirdi.
İlk yarının son dakikaları oynanırken gelişen kontraatakta Zonguldak Karaelmas Üniversitesi farkı Rahmi ile 3'e çıkarttı ve maçın ilk devresi bu skorla tamamlandı.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin skor avantajı nedeniyle maçı rölantiye alması ikinci yarıda pozisyon kısırlığı yarattı. 59'uncu dakikada penaltı kazanan Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, Sinop Üniversitesi karşısında Emre Taşçı ile bir gol daha bularak maçı 4-0 yaptı. 68'inci dakikada Rahmi, kendisinin 2'nci, takımının 5'inci golüne imza attı. Skoru 78'inci dakikada Selçuk Kar belirledi ve ZKÜ, karşılaşmayı 6-0 kazandı. Mücadelenin özellikle ilk devresinde iki takım oyuncuları birbirilerine sert müdahalelerde bulunurken, Sinop Üniversitesi'nde iki futbolcu kırmızı kart gördü.