Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, Zonguldakspor Kulübü'nü ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Celal İncekara'ya yeni sezon öncesinde başarılar diledi.
Başkan Vekili Bahadır, ziyarette yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
"Burada kendimi evimdeymiş gibi hissediyorum. Bu kulüpte 15 sene yönetimde görev alarak hizmet ettim. İyi günlerimiz de, kötü günlerimiz de oldu. Sabit geliri olmayan spor kulübünde yöneticilik yapmak hiç kolay değil. Allah Celal Başkan'a ve ekibine kolaylık versin. 3 senedir tek başına bu kulübü bir yerlere getirmek için büyük mücadele veriyor. Şehrin ileri gelenlerinin bu takıma sahip çıkmaları ve destek vermeleri şart... Büyüklerin el atması lazım... Tek başına bu işlerin yürütülmesi kolay değil. Karabük, daha önceden bize bağlı bir ilçeydi. Daha sonra il oldular ve el birliği ile takımlarını da Süper Lig'e kadar taşıdılar. Biz neden bunu başaramıyoruz, anlamış değilim. Bu seyirci ile bu şehrin atmosferi ile Zonguldakspor'un Süper Lig'e çıkması şart. Orada olmasını arzu ediyorum. Bunun için şehrin ileri gelenlerinin el atması şart. Ben aynı zamanda amatör kümede mücadele eden Zonguldak Gençlikspor'un kulüp başkanıyım. Ancak bir insan çocuğunu ne kadar çok seviyorsa, Zonguldakspor'u da o derece seviyorum. Ben her şeyden önce Zonguldaksporluyum. Her zaman yanındayım ve bu kulübün emrindeyim. Gerek şahsım olarak, gerekse Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Vekili olarak her türlü desteği vereceğiz" dedi.
Bahadır, daha sonra ilk etapta kulüpte kalan futbolcu ve personelin yemek ihtiyacının karşılanması için kumanya yardımında bulunacakların ve ulaşım konusu başta olmak üzere ellerinden gelen desteği vereceğini belirtti.
Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Celal İncekara ise, şunları söyledi;"Başkanımıza bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Geliri olmayan kulübü yönetmek gerçekten çok zor… Ancak biz Zonguldakspor'u çok sevdiğimiz için bu işe katlanıyoruz. Kulüpte her gün 50 kişiye üç öğün yemek çıkıyor. Başkanımız kumanya yardımında bulunacağını söyledi. Bu da bizim için güzel bir destek. Şehrin ileri gelenlerinden ve işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Adil Başkanımız otobüs firması sahibi. Ayrıca kendisinden deplasmana giderken ulaşımımızı sağlaması konusunda destek bekliyoruz. El birliği ile Zonguldakspor'u layık olduğu yere çıkarmak için çalışıyoruz."