Erdemirspor’un alt yapı takımları önemli başarılara imza atıyor ve İl’in Türkiye genelindeki temsilcileri oluyor. 
Ligde oynadığı 14 maçta 1 beraberlik 1 mağlubiyet 12 galibiyet ile Zonguldak şampiyonu olan U19 Takımı, Düzce’de yapılan Türkiye şampiyonasında Zonguldak’ın temsilcisi oldu. 
Yine Erdemirspor U17 takımı Zonguldak’ta oynadığı 14 maçta 14 galibiyet alma başarısı göstererek Zonguldak’ı Bolu’da yapılan U17 Türkiye şampiyonasında temsil ettikten sonra şimdi de U16 liginde bölgemizde oynadığı 14 maçta 13 galibiyet 1 beraberlik ile şampiyon çıkan Erdemirspor U16 takımı Zonguldak’ı Bartın’da 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan U16’lar Türkiye şampiyonasında temsil edecek.
Grubunda Samsun, Bolu, Düzce, Sinop, Sakarya şampiyonları ile mücadele edecek olan Erdemirspor U16 takımının alt yapı antrenörü Bayram Altuntaş, “Amacımız öncelikle Zonguldak’ı ve Erdemirspor Kulüp ile camiasını bizlere yakışır şekilde temsil ederek çocuklarımız ile birlikte amacımız bu gruptan şampiyon olarak çıkmaktır.
 Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde öncelikle kulübümüze dolayısıyla Türk futboluna yetenekli sporcuları yetiştirmektir” sözleri ile konuştu.
Öte yandan sezon başında Erdemirspor’un alt yapısından Galatasaray’a transfer olan 14 yaşındaki Ozan Demiralay attığı gollerle Ereğli’nin de gururu oldu.  
Yine birinci ve ikinci lig takımlarının Erdemirspor alt yapısında yer alan bir çok sporcuyu bünyesine katmak için çaba sarf ettiği öğrenildi.