STAD: Karaelmas Kemal Köksal.
HAKEMLER: Alper Çetin **, Erhan Yalta **, Alparslan Yılmaz **.
ZONGULDAKSPOR: Cem ***, Burak ***, Emrah ***, Hurşit ***, Miraç **, Mustafa ***, Suat ***(Dk.83 Yasin), Rıfat **, Xhengiz **(Dk.67 Tugay **), Kaan ***, Tolga **(Dk.87 Ercüment)
KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Zafer **, M.Kemal **, Osman **(Dk.72 Yaşar *), Volkan ***, Okay **, Emrah **(Dk.75 Uğur *), Emin **, Ferdi **, Şeref **, Kaan ***, Erdem **(Dk.89 Rıfat)
GOLLER: Dk.26 Suat, Dk.61 Mustafa (Zonguldakspor)
SARI KARTLAR: Dk.21 Kaan, Dk.79 Suat, Dk.88 Yasin (Zonguldakspor), Dk.40 Volkan, Dk.65 Ferdi, Dk.76 Uğur (Kilimli Belediyespor)
KIRMIZI KART: Dk.65 Rıfat (Zonguldakspor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Salih Demir, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün de izledi.
Karşılaşma, geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Türk futbolunun ve Zonguldakspor'un unutulmaz hocalarından Turhan Bodur anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. İki takımında birbirini tarttığı ilk dakikalarda daha etkili oynayan Kilimli Belediyespor'du. Kilimli Belediyespor'un etkili ataklarını önleyen Zonguldakspor, atağa geçtiği anda golü buldu. Kilimli Belediyespor kalesinin sol tarafından Kaan'ın kullandığı serbest vuruşta, iyi yükselen Suat'ın kafasının arkasıyla vurduğu top filelerle buluştu: 1-0. Golün ardından Kilimli Belediyespor kalesine daha fazla yüklenen kırmızı-lacivertli takım, ikinci golü bir türlü bulamadı.
İkinci yarıya da kaldığı yerden devam eden Zonguldakspor, aradığı golü 61'inci dakikada buldu. Etkili bir atak geliştiren kırmızı-lacivertli takımda Mustafa, topu kaptan Kaan'la buluşturdu. Kaan'ın verkaçıyla Kilimli Belediyespor ceza sahasında buluşan Mustafa, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi: 2-0. Bu golün ardından sahada sertlikler başladı. 63'üncü dakikada atağa kalkan Kilimli Belediyesporlu Ferdi'ye arkadan sert bir hareket yapıldı. O anda saha birden karıştı. Zonguldaksporlu Rıfat, Kilimli Belediyesporlu bir futbolcuyu sert şekilde itti. Her iki takım futbolcularının da karıştığı olayların yatışmasının ardından maçın hakemi Alper Çetin, Kilimli Belediyesporlu Ferdi'ye sarı, Zonguldaksporlu Rıfat'a ise kırmızı kart gösterdi. Kırmızı karta tepki gösteren Rıfat'ı, Zonguldakspor Antrenörü Uğur Terzi güçlükle soyunma odasına götürdü. Bu sırada Kilimli Belediyesporlu taraftarlar, Zonguldaksorlu futbolcuların üzerine yabancı madde yağdırdı. Olayların yatışmasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmada başka gol olmayınca, Zonguldak derbisini 2-0 kazanan Zonguldakspor, 3 puanın sahibi oldu.