Zonguldak Kömürspor'un bu sezon pek çok deplasman giderlerini karşılayan bunun yanı sıra takıma maddi destek sağlayan Zonguldak'lı işadamı Hakan Albayrak'dan Zonguldakspor Kulüp Başkanı ve yönetimine sitem.

Zonguldak Kömürspor'un dün kentte düzenlediği kutlamaları da eleştiren Albayrak, sosyal paylaşım adresinden çeşitli sitem dolu sözler paylaştı.

Çanakkale'deki final maçına zor girdiğini Başkan Süleyman Caner'in ismini yazdırmadığına dikkati çeken Albayrak ilk mesajında veda da ederek, "Sağolsun başkanımız ismimizi yazdırmamış ilk defa maça gelen yöneticilerimiz maçtaydı bileti bile rica ederek aldım ama olsun diğer iş adamlarının niye uzak durduğunu öğrenmiş oldum. Herşeyi Zonguldak için yaptım hakkım varsa sonuna kadar helal olsun. Zonguldakspor'a bundan sonra başarılar dilerim"

İkinci mesajında da terör örgütünün hain saldırısında hayatını kaybeden Zonguldak'lı Uzman Çavuş Tunahan Kartal'ın cenazesinin toprağa verildiği gün Zonguldak Madenci Anıtı'nda kutlama yapılmasını eleştirdi.

Açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

"Büyük taraftarımızın yanında olmak isterdim ama malum şehidimiz var, acımız büyük kupa zaten bizde eğlencemizi daha sonrada yapabilirdik yakışır mı 3 kilometre ilerde şehit var hüzün var Zonguldakspor'un her zaman destekçisiyim kimsenin şüphesi olmasın"

 

(Önder Spor Servisi)