Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta kar yağışı nedeniyle 1 gün sonraya ertelenen Ofspor-Zonguldak Kömürspor maçından galip ayrılan taraf ev sahibi takım oldu.

Karşılaşmanın yapılacağı Of ilçesinde akşam başlayan kar yağışının ardından Of İlçe Stadı'nın zemini karla kaplandı.



Saat 13.00'te başlayacak maç öncesi statta inceleme yapan hakemler Çağdaş Altay, Vedat Demir, Yunus Taşkın ve Burak Kalkandelen ile hakem gözlemcisi Bülent Türkekul ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi Ömer Demirboğa, karşılaşmanın ertelenmesine karar verdi. Ofspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşması yarın saat 13.00'te aynı statta oynanacak. Öte yandan maça giden taraftarlar sahaya girerek zemin temizliği çalışması yaptı. Zeminin temizlenmemesine ve futol oynamaya elverişli hale getirmemesine ise Zonguldakspor'a gönül veren taraftarlar tepki gösterdi. Erteleme maçında ise Ofspor bulduğu tek golle Zonguldak Kömürspor'u devirdi.


EREĞLİ MAÇI DA ERTELENDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grupta Kdz.Ereğli Belediyespor-Çekmeköy Belediye Alemdağ maçı saha zemininin kar ve buzla kaplı olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.




Alınan bilgilere göre maç saatinden önce sahada incelemede bulunan karşılaşmanın hakemleri, kar ve buzlanma nedeniyle karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi.