Bu sezon flaş transferlere imza atan Zonguldakspor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Patron Cahit Terzi nezaretinde başladı. İç ve dış transferde imza attırılan tüm oyuncuların katılımı ile antrenmanlarına başlayan Zonguldakspor’da Kulüp Başkanı İncekara, “Kaliteli oyuncuları kadromuza kattık” dedi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ka-raelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan antrenmanlara sözleşme imzalanan tüm futbolcular katıldı.

TAKVİYE YAPABİLİRİZ…
Teknik Direktör Cahit Terzi, Yardımcı Antrenörler Serkan Bankoğlu ve Yıldırım Beyazıt Erdoğan ile Kaleci Antrenörü Mehmet Bozkurt yönetimindeki antrenmanı, Kulüp Başkanı Celal İncekara da izledi. Futbolcular, antrenörler eşliğinde önce düz koşu yaptılar, ardından açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladılar. Teknik Direktör Cahit Terzi, bir süre kendi tesislerinde çalışacaklarını, ardından da kampa gideceklerini belirterek, "Kamp döneminde hazırlık maçları yaparak eksiklerimizi göreceğiz. Gerektiği takdirde yönetimle görüşüp takıma takviye yapabiliriz" dedi.

ÖZLENEN 3. LİG
Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara da, imkanları zorlayarak iyi bir kadro kurduklarını söyledi. "Zonguldakspor'u yeni sezonda hak ettiği yere getireceğiz" diyen İncekara, "İç ve dış transferde kaliteli futbolcularla anlaşma sağladık. Bundan sonraki süreçte Zonguldakspor'un başarısı için elimizden gelen gayreti yeni ve eski oyuncularımızla gösterecek ve Zonguldakspor'u özlenen yere TFF 3'üncü Lig'e taşıyacağız" dedi.

İŞTE TRANSFERLER
Dış transferler: Ünyespor'dan Rıfat Engiz ve Miraç, Trabzon Yalıspor'dan Selçuk Hardaloğlu, Giresun Keşap Belediyespor'dan Gökhan Yamak, Ereğli Belediyespor'dan Recep Akdaş, Mersin Mezitlispor'dan Mert Demircan, Devrek Belediyespor'dan Can Kaya, Aksarayspor'dan Hasan Koç, Fatsaspor'dan kaleci Cemal, Devrek Belediyespor'dan Can, Aksaray Belediyespor'dan Hasan Balıkesir Erdek Belediyespor'dan Emin Erol, Ünyespor'dan Miraç Erdoğan ve Kayseri Pansu Şekerspor'dan Ferhat Sa-manci. İç transferler: Kaleci Adem Baş, Oğuzhan Birdal, Engin, Sercan, Burak, Aytunç, Adem Tuna, Cem Akbaba.

BATMAN'LI
YUNUS GELDİ
Zonguldakspor yönetimi, transfer listesindeki futbolcuları görüşmeye davet ederek masaya oturuyor. Teknik Direktör Cahit Terzi'nin ısrarla alınmasını istediği futbolcular arasında bulunan Batman Belediyesporlu Yunus, dün menajeriyle birlikte Zonguldak'a geldi. Yunus,  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda takımın yaptığı ilk antrenmanı saha kenarından izledi. Kulüp Başkanı Celal İncekara'nın yakından ilgilendiği tecrübeli futbolcu ile önceki akşam anlaşma masasına oturuldu. Yunus ile ilgili son gelişme henüz net değil.

 

YÖNETİM, SERKAN VE EROL'LA GÖRÜŞÜYOR
Transfer çalışmalarına devam eden Zonguldakspor, Gebze Karadeniz Çayspor'da oynayan kaleci Serkan Karadeniz ve Kayseri Pansuspor'da oynayan  Erol Eren ile anlaşma zemini arıyor. İlimize davet edilen ka-leci Serkan ve santrafor Erol ile dün akşam saatlerinde masaya oturuldu. Gece geç saatlere kadar süren görüşmelerin devam edileceği ve bir sonuca varılacağı öğrenildi.