Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Bolu Geredespor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor, bu maçın hazırlığını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
Antrenör Uğur Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda bir antrenman yapan futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Düz koşu ile başlayan antrenman, daha sonra teknik-taktik çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise gruplara ayrılan futbolcular tempolu koşu ile çalışmayı tamamladılar.
Bolu Geredespor'u yenerek moral bulmak istediklerini belirten Zonguldakspor Antrenörü Uğur Terzi, "Hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Kilimli maçını kazanan bu futbolcular, Eskişehir maçını kaybeden de bu futbolcular, bundan sonraki maçları oynayacak ve kazanacak olanda bu futbolcular. Eskişehir Demirspor maçı bir kazaydı. O maçı izleyen taraftarlarımız nasıl bir oyun oynadığımızı gördü. İzlemeyenler ise, skora göre yorum yapıyor. Ben futbolcularıma güveniyorum.
Bu lige ağırlığımızı koyarak hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Bolu Geredespor maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak" dedi.
FERHAT GELDİ
Öte yandan Amatör Milli Takım Ankara Karması forması altında sakatlanan Ferhat'ın sol ayağı çatlamıştı. Ayağındaki alçı alınan Ferhat, dün Zonguldak'a döndü. Takımın dün sabah yaptığı antrenmanı izleyen Ferhat'ın hafta sonundan itibaren düz koşulara başlayacağı ve en geç 3 hafta sonra takımdaki yerini alacağı öğrenildi.