Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yaptığı kamp ile sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, sabah 08.00, akşam 18.00 olmak üzere günde çift antrenman yapıyor. Önceki gün Fener Sentetik Saha'da yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan Zonguldaksporlu futbolcular, topla beşe iki çalışması ve ardından yarı sahada maç ile antrenmanı tamamladılar. Kaleci antrenörü Mehmet Bozkurt, kaleciler Emre, Cemal, Serkan ve Adem'e özel olarak antrenman yaptırdı. Diğer futbolcular ise, Teknik Direktör Cahit Terzi, yardımcı antrenörler Erdoğan Beyazıt Yıldırım ve Serkan Bankoğlu eşliğinde çalıştılar.

KAMP ANKARA'DA
Önümüzdeki hafta sonunda Ankara'da kamp yapacak olan kırmızı-lacivertli futbolcular, yeni sezon hazırlıklarına devam edecekler. Teknik Direktör Cahit Terzi, "Yeni sezon hazırlıklarına bir haftadır kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Futbolcularımız kulüp binasında kampta. Önümüzdeki hafta sonunda Ankara'da ASKİ Misafirhanesi'nde 10 gün kamp yapacağız. Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

MUSTAFA GÖKTAŞ YUVAYA DÖNÜYOR
Transfer çalışmasının sürdüğünü belirten Terzi, Urfa Belediyespor'dan Ramazan Taşkara ve Şanlıurfaspor'dan eski Zonguldakspor'lu Mustafa  Göktaş ile anlaştıklarını belirterek, "Transfer ça-lışmarımız devam ediyor. Uzun süredir görüştü-ğümüz Urfa Belediyespor'lu Ramazan Taşkara ile kesin olarak anlaştık. Hafta içinde geliyor. Mustafa Göktaş ile de prensip anlaşmasına vardık. O da bugün veya yarın takıma katılacak. Bu transferler takıma güç katacak" dedi.

OĞUZHAN BİRDAL AYRILDI
Öte yandan Zonguldakspor'un tecrübeli futbolcusu Oğuzhan Birdal'ın takımdan ayrıldığı öğrenilirken, Brezilyalı Sergio'ya uçak bileti gönderildiği ve bu futbolcunun hafta sonuna kadar takıma katılacağı belirtildi.

ALTYAPIYA HULUSİ YAVUZ GELİYOR
Zonguldakspor yönetiminin, altyapı hocalarında da değişikliğe gideceği öğrenildi. Kulüp Başkanı Celal İncekara'nın Altyapı Genel Koordinatörlüğü için antrenör Hulisi Yavuz ile görüştüğü öğrenildi. Mevcut altyapı antrenörleri Nihat Ürer ile Nahit Zülfikar'ın görevden alınacağı ve Hulusi Yavuz'un ekibini kendisi kuracağı öğrenildi.