Spor Toto 2. Lig'e yükselen Zonguldak Kömürspor Kulübünün başkanı Süleyman Caner, "Futbolculara verdiğimiz prim sözünü yerine getirdikten sonra öncelikle iç transferi halledeceğiz. Sonra da hocamızın isteği doğrultusunda dış transfere başlayacağız." dedi.

Caner, yaptığı açıklamada, Zonguldaklı eski milli futbolcu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın destekleriyle kulüplerine tesis kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Mevcut kulüp binasının durumunun kötü olduğunu ifade eden Caner, şöyle konuştu:
"Tesisin fotoğraflarını yaklaşık iki yıl önce Türkiye Futbol Federasyonuna göndermiştik. Tesislerimizi yenilemek için yardım talep etmiştik ancak netice alamadık. Daha sonra Ertuğrul Sağlam ile bu konuyu görüşmüştüm. Sağ olsun bize yardımcı olacağını söyledi. İnşallah hayırlı netice alırız. Alacağımız yardımla takımımıza güzel bir tesis kazandırmak için çalışacağız. Mevcut tesislerimizde yeni sezonda futbolcularımızın kalması zor olacağı için kulüp binasının yan tarafına prefabrik bir tesis yapmak istiyoruz. İstanbul'da bir kişi bu konuda yardımcı oluyor ve projeleri yapılıyor. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor."

"Futbolcuların şampiyonluk primi için çalışıyoruz"

Kulüp Başkanı Caner, öncelikli işlerinin futbolculara söz verdikleri şampiyonluk primlerini tamamlamak olduğunu vurgulayarak, "Şu anda futbolculara şampiyonluk primlerinin kalan kısımlarını dağıtmaktan başka hiçbir iş düşünmüyoruz. Bu konu üzerine çalışıyoruz. Prim konusunda sözünü tutan arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Diğer söz verenlerin bir an önce bu sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Futbolculara verdiğimiz prim sözünü yerine getirdikten sonra öncelikle iç transferi halledeceğiz. Sonra da hocamızın isteği doğrultusunda dış transfere başlayacağız. Transferde yetkili yönetim kurulu üyemiz Hakan Hürfikir, bu çalışmaları yürütüyor." şeklinde konuştu.