Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’uncu Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor’un Süleyman Caner başkanlığındaki yeni yönetimi, Belediye Başkanı HalilPosbıyık’ı ziyaret etti.

 

Başkan Süleyman Caner, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Demir, A.Galip Toptan, Osman Tutkun ve Süleyman Bezir ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Posbıyık’a “Halil Posbıyık 67” numaralı Zonguldakspor forması hediye etti.

 

ZOR GÖREVİ ÜSTLENDİK

Ziyarette konuşan Başkan Süleyman Caner,  Zonguldakspor’un hak ettiği yere gelmesi için zorlu bir görevi üstlendiklerini belirterek Zonguldak sadece kent merkezinin değil, bütün ilçeleriyle beldeleriyle, Zonguldak’ın bütününün takımı. Birlik ve beraberlik içeresin de takımı hak ettiği noktaya getirmek istiyoruz” dedi.

 

TAKIM HEPİMİZİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ.

Başkan Posbıyık ise geçtiğimiz yıl oynanan inal maçında kentin ne kadar takıma sahip çıktığını taraftarın başarı özleminin ne kadar yüksek olduğunu herkesin gördüğünü ifade ederek şunları söyledi: Zonguldak spor sizin dediğiniz gibi Ereğli’nin takımı, Devrek, Ormanlı, Gülüç, Çaycuma, Gökçebey’in yani Zonguldak’ın takımı. Arkadaşlarımız zor bir görev üstlendiler. Burada şahsım ve belediye olarak bize düşen görev ne ise onu yapmaya hazırız. Kentimizi temsil eden tüm siyasiler de kurum ve kuruluşlar da üzerine düşeni yapmalı. Bu zor görevde birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşmak en büyük temennimiz.”