Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’nda Futbol Eğitim Merkezlerinde eğitim gören  2001-2002 doğumlu çocuklar futbol şenliğinde bir araya geldi. UEFA’nın ‘Çocuklar İçin Futbol’ adı altında düzenlediği ‘Grassroots Günü’nde  Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda, TFF Ankara Bölge Sorumlusu Mustafa Özer koordinatörlüğünde yapılan futbol şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
UEFA tarafından bu yıl 25 Mayıs olarak belirlenen Grassroots Günü’nü Adıyaman, Afyon, Bitlis, Burdur, Erzincan, Hakkâri, Hatay (İskenderun), İstanbul, Karaman, Kars, Kırşehir, Mardin ve  Samsun’un yanı sıra  Zonguldak’ta kutlandı. ‘Çocuklar İçin Futbol’ adı altında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın ev sahipliğinde yapılan ‘Grassroots Günü’ne Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Eğitim Merkezi Ankara Bölge Sorumlusu Mustafa Özer de katıldı.                                                                          

Startı Vali verdi                                                                                                                                  
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Tahir Buyurucu ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, antrenörler ve sporcuların aileleri katıldı. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, maçların başla vuruşunu yaparak çocukların heyecanına ortak oldu.