Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de 6 puanla 13'üncü sırada bulunan Zonguldak Gençlik, hafta sonu deplasmanda Devrek Belediyespor'a da 4-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Ligde zor günler geçiren Zonguldak Gençlik'in imdadına Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara yetişti.

DEPLASMANLI BÖLGESEL LİGDE MÜCADELESİNE KESİN GÖZLE
BAKILAN ZONGULDAKSPOR

Zonguldakspor'un gelecek sezon Deplasmanlı Kriterli Bölgesel Lig'de mücadele etmesine neredeyse garanti gözüyle bakan Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, Zonguldak Gençlik'i pilot takım yapmayı planlıyor. Zonguldak Gençlik yönetimi ve yıllarını sarı-kırmızılı ekibe adayan Antrenör Hayri Dübüş ile görüşen İncekara, olumlu yanıt aldı. Gerek Zonguldakspor, gerekse Zonguldak Gençlik açısından büyük bir fırsat olan bu düşüncenin en kısa sürede hayata geçirileceği belirtilirken, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara'nın Zonguldak Gençlik'e il dışından en az 6-7 futbolcu transfer ederek takımı ligde tutmayı planlıyor.
Gelecek sezon Zonguldakspor'un Kriterli Bölgesel Lig'de mücadele edecek olması göz önünde alındığında gerektiğinde Zonguldak Gençlik'e yapılacak 6-7 futbolcunun Zonguldakspor'a kaydırılması gündeme gelecek.