Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor'un Yönetim Kurulu, önceki gün akşam Emirgan Otel'de dayanışma gecesi düzenledi.
Düzenlenen geceye Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, GMİS Genel Sekreteri Taci Alkaya, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özdemir, Zonguldak Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Köksal Osman Bahar, Deniz Kulübü işletmecisi Metin Koçaklı, işadamı Bünyamin Babaiban, DM.Dilaverspor Kulübü Başkanı ve işadamı Hacı Demir, Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Necat Uludüz, bazı Belediye Meclis üyeleri, Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Yardımcısı Serkan Bankoğlu ve taraftarlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Celal İncekara, "Dayanışma gecemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Zonguldakspor Kulübü İkinci Başkanı Muharrem Akdemir de, kulübün sıkıntılarıyla ilgili şöyle konuştu:

"KURUMSAL KİMLİK KAZANDIRMAK ZORUNDAYIZ"

"Kulübümüzün sıkıntılarını herkes çok yakından biliyor. Bu nedenle sizler de en az bizim kadar çözüm arayışı içindesiniz. Yine hepimiz biliyoruz ki, bu sorunların çözümü için yapılacak ilk iş, Zonguldak'ın birlik ve beraberliğini sağlamaktır. Birliğimiz, sadece sporumuzu değil, Zonguldak'ı her alanda başarıya taşıyacak güce sahiptir. Spor, gerçekten çok pahalı bir sektör haline geldi. Ekonomik ve sosyal anlamda alt yapı oluşturmayan kulüplerin başarılı olması kesinlikle mümkün değil. Günlük sıkıntılarımızı çözmek ve Zonguldakspor'a yakışmayan bu durumdan kurtulmak istiyoruz. Ama sorunlarımızın uzun vadeli çözümü için Zonguldakspor'a mutlaka kurumsal bir kimlik kazandırmak ve asgari düzeyde de olsa kendine yeter durumu getirmek zorundayız. Buradaki birlik ve beraberliğin daha ileri noktaya taşıyacağımıza inanıyor, gösterdiğiniz duyarlılığa teşekkür ediyorum" dedi.