Zonguldakspor Yöneticileri, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i makamında ziyaret etti.
Zonguldakspor Yönetim Kurulu Başkanı Celal İncekara, Zonguldakspor As Başkanı Muharem Akdemir ve beraberindekiler ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i ziyaret etti. Ziyarette hazır bulunan futbolcu Cenk Şahin'in, Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olması nedeniyle Başkan İsmail Eşref'e forma hediye edildi. Şahin'in, futbol hayatına Zonguldak Belediyespor ile başlayıp Zonguldakspor'un ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Eşref, "Kardeşimiz bizim gururumuzdur.
Zonguldak Belediyesi'nde futbola başlayan ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan kardeşimizi tebrik ediyorum. Hem onun adına hem de Zonguldak Belediyespor'dan bu günlere gelmesi adına onu kutluyorum.
Zonguldakspor'a verdiği katkılar var. Biz de hiçbir ücret almadan transfer ücretini Zonguldakspor'a verdik" dedi.
Zonguldakspor Yönetim Kurulu Başkanı Celal İncekara ise "Cenk Şahin, Zonguldak Belediyesi'nden Zonguldakspor'a geldi. Cenk'i İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer ettik. Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.