Kısa adı GMİS olan Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, Yönetim Kurulu ve 1 Mayıs Tertip Komitesi adına bir açıklama yaparak “1 Mayıs Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü Yürüyüş ve Mitingi”ne katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.
Açıklama şöyle;
“1 Mayıs 2015 tarihinde, Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü Yürüyüş ve Mitingimizi, TÜRK-İŞ Genel Merkezi, Türk-İş’e bağlı sendikalar, Zonguldak’taki emek örgütlerimiz ile birlikte başarıyla gerçekleştirdik. 
Sayın Valimiz Ali Kaban’a, Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay başta olmak üzere Türk-İş Genel Merkez ve bağlı sendikaların başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz.
Başta TTK, MTA, Hema ve Denfa işyerlerindeki üyelerimiz, eşleri ve çocukları olmak üzere, Zonguldak ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen işçi, memur, emekli, işsiz, öğrenci, çiftçi, esnaf kardeşlerimize mitingimize katıldıkları için teşekkür ediyor, saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz.
TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, KESK, TÜRKİYE KAMU-SEN, BİRLEŞİK KAMU-İŞ, MEMUR-SEN Konfederasyonlarının yöneticilerine ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen bağlı sendikaların genel merkez ve şube yöneticilerine;
Milletvekillerimize, Milletvekili adaylarımıza, meslek odalarının yöneticilerine; Sendikamızın eski yöneticilerine, siyasi partilerimizin il ve ilçe yöneticilerine, sivil toplum örgütlerimize, Belediye Başkanlarımıza, teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.
Miting ve yürüyüş sırasında emek veren, hoşgörülü davranan başta esnafımız olmak üzere, şoför esnafımızdan temizlik görevlerimize varıncaya kadar herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Miting organizasyonunda görev alan Sendikamızın şube yöneticilerine, temsilci ve işçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, sevgilerimizi sunuyoruz.
Emniyet Müdürümüze ve tüm emniyet görevlilerine teşekkür ediyoruz.” 

NOT... Bazı okuyucularımız bu haber ile ilgili gönderdikleri yorumların yayımlanmadığından şikayet ediyor. Sanıyoruz ki yeni web sayfamızdan kaynaklanan eksiklik var çünkü bize bazı yorumların gelmediğini öğrenmiş olduk. site yapımcısına bu şikayeti bildireceğiz.