Zonguldak basınında önemli yer edinen ve daha sonra Alanya ‘ya yerleşen Hikmet Türen Zonguldaklı dostlarını ziyaret etti.
Zonguldak büromuzu da ziyaret eden Hikmet Türen, Yeni Adım Gazetesi muhabirlerinden Çetin Özdemir, Şafak Gazetesi Genel Koordinatörü Şaban Yılmaz, Gazeteci Ramazan Doruk ve Muammer Özden gazetemiz Zonguldak bürosunda bir araya geldi. Bir araya gelen eski dostlar eski günlerini yâd etti.

 

HİKMET TÜREN KİMDİR?
İlk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta yaptı. Basın camiasına 1983–1984 senesinde Yeni Zonguldak gazetesinde başladı. Daha sonra İnanış Gazetesinde muhabir olarak çalıştı ve Alanya’ya yerleşerek burada Hürriyet, Milliyet, Memleketim Alanya, Alanya Postası ve son olarak Kanal A TV çalıştı. Ve şu anda Basın emeklisi.
Hikmet Türen Zonguldak’tan ayrılı 30 yıl olmasına rağmen değişen bir şey göremediğini belirterek”  Basın camiasında dostlukların değişmediğini gördüm. 
Benim gazeteci olmamda emeği geçen arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu mesleğe Zonguldak’ta başladım ve Zonguldaklı dostlarımı da basın mesleğinde emekli olduktan sonra ziyaret etmem bana ayrıca keyif verdi.