Türk Metal Sendikası bünyesindeki METAL-KOOP’ta bu ay gerçekleştirilen indirimli satışlarda, sendikanın kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla geçmiş dönemlere göre çok sayıda gıda maddesinde daha fazla indirim uygulanacağı açıklandı.

METAL-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, belirli dönemlerde indirim uygulaması gerçekleştirdiklerini anımsatarak şu bilgileri verdi:

“Türkiye’nin en büyük Sendikası Türk Metal, 50. yılını geride bırakıyor. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın da söylemi ile 50 yıllık bir çınar oldu. Bu nedenle tüketim kooperatifi olarak Göztepe mevkisindeki merkezimiz ile yine Gülüç Beldesi Büyük Anadolu Ereğli Hotel Tesisleri’ndeki şubemize, METAL-KOOP olarak, Türk Metal Sendikası’nın kuruluşunun kutlayan mesaj içeren pankart astık. Bunun yanı sıra her ay uyguladığımız indirimli gıda satışlarımızı da bu ay Türk Metal Sendikası’nın kuruluşuna yakışır seviyede gerçekleştirdik. Bölgemizde sektöründe denge unsuru olan METAL-KOOP’un 30’un üzerinde gıda ve diğer maddelerde uyguladığı indirim kampanyası 17 Eylül’de başlayacak ve 25 Eylül’e kadar devam edecek. Erdemir’deki üyelerimizin yanı sıra bölge halkımız da bu indirimlerden faydalanabilecektir”