Cumhuriyet Kadınları Derneği Ereğli Şube Başkanı Özkök, ilçe genelinde öğrencilerin kalabileceği yurt ihtiyacı bulunduğunu belirterek toplumun herkesiminin  desteğini istedi.

 

Cumhuriyet Kadınları Derneği Ereğli Şubesi Başkanı Öznur Özkök, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı ziyaret etti. Çay, ziyarette yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından ilçe genelinde bir yurt kazandırılması yönünde başlatılan çalışmaları olumlu bulduğunu belirtti. Gençlerin ilçe genelinde daha kaliteli eğitim alabilmeleri için her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Çay, “Bizim görevimiz vatandaşlarımızın sorunlarının kısa sürede çözümünün sağlanmasıdır. Ereğli’de öğrenci sayısı giderek artmaktadır bu bağlamda yurt ihtiyacı da bulunmaktadır. Yer sıkıntısı olduğu için yurt yapımı için yer bulamıyoruz” diye konuştu.
Yurt kazandırılması için herkesimin desteğine ihtiyaçları bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Özkök ayrıca 5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü nedeniyle Ereğli Şinasibey Düğün Salonunda CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın konuşmacı olarak katılacağı panel düzenlendiğini bildirdi.