Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kdz. Ereğli Şube Başkanı Semih Özkök, Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildiğini duyurdu.

 

Özkök gelişmeyi şöyle duyurdu:

 

“Sevgili Atatürkçü Düşünce Dostları , Yurtsever yoldaşlarım;


7-8 Haiziran 2014 tarihinde Ankara Nazım Hükmet Kültür Merkezinde yapılan Atatürkçü DÜşünce Derneği 13. kurultayında Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçilmiş bulunmaktayım. 


Yapılacak ilk görev bölümü toplantısından sonra alacağım görevler konusnda da kamuoyunu bilgilendireceğim. 
Karadeniz Ereğli Şubemiz ve şahsım adına en onurlu görevlerden biri olan bu yönetim kurulu üyeliğinde destek olan saygın Atatürkçü Düşünce Derneği Delegasyonuna , başta Zonguldak Merkez Şubesi olmak üzere Batı Karadeniz Bölgesinde bulunan 27 şubemizin başkan ve delegelerine ve Anadolu’dan ve Trakya dan destek olan tüm şube başkanlarına teşekkür ediyorum.


Bu göreve Sayın Akın ÇAMCI dan sonra ikinci kez Karadeniz Ereğli Şubemizin bir üyesinin getirilmesi şubemize ülke çapında verilen önem ve özeni vurgulamaktadır.


Bu nedenle tüm üyelerimizin şubemize her konuda destek olmaları bundan sonraki yıllarda daha üst görevlerde bulunacak Atatürkçüleri yetiştirmesi bakımından son derece önemlidir.


Sözlerime son verirken bugünün tuğlalarını ören harcını karan, başta şube Kurucu Başkanım Sayın Oktay DEMİROĞLU olmak üzere, Sayın Akın ÇAMCI, Sayın Can CANVER, Sayın Kadri MERT, Sayın Murat TİMURCAN, Sayın Önder ÖNER, Sayın Yaşar TORLAKOĞLU'na, cefakar yönetim kurulu üyelerim Sayın Özlem KÖLEMENOĞLU, Sayın Halit EROL , Sayın, Hasan TURGUT , Sayın Hülya AKTOP, Sayın Şenay İŞERİ ve Sayın Lütfiye EKEN'e ve derneğimize emek veren ismini sayamadığım tüm Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi üyelerine teşekkür ediyorum.


Ülkenin içinde bulunduğu zor ve çetin dönemde böyle bir kurulda görev yapmada karşılaşılacak zorlukları sizlerin desteği ile aşacağıma olan inancım tamdır.”