Kozlu Beldesinde önceki gece yaşanan olayda kamyonetle çarptığı bir kişinin yaşamını yitirmesine neden olan 17 yaşındaki sürücüyü ailesi polise teslim etti.
Kozlu girişinde servisten inerek yolun karşısına geçmeye çalışan Zonguldak İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Başçavuş İbrahim Güneşli'ye, plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen kamyonetin çarpmasının ardından polis ekiplerince, çalışma başlatıldı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada lise öğrencisi 17 yaşındaki Ö.B'nin ailesi, çocuklarının kazaya karıştığını bildirerek Kozlu Polis Merkezine teslim etti.  Gözaltına alınan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Ö.B'nin, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edileceği bildirildi. Ö.B'nin ilk ifadesinde, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiğini ve korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenildi. 

 

OLAY

Başçavuş İbrahim Güneşli'ye plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen kamyonet çarpmıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırılan Güneşli, buradaki müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.