Karadeniz Ereğli’ye bağlı Abdi Köyünde 14 Temmuz 2011 tarihinde annesi Hanife Karacehennem’in evden ayrıldığını ve o tarihten buyana kayıp olduğunu belirten oğlu Muzaffer Karacehen-nem, “yaşamından endişe duyuyorum” dedi.
Karacehennem, Önder Gazetesi’ne yaptığı açıklamasında, 61 yaşındaki annesini bulmak için elinden gelen tüm çabayı ortaya koyduğunu belirterek polislerin kendisine, “Anneni nereye gömdüm?” dediğini ileri sürdü.
Karacehennem konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
“14 Temmuz 2011 tarihinde annem Hanife Karacehennem, Ereğli Abdi köyüne gitti akşam saatlerinde eve geleceği saatlerde ne olduysa kayboldu halen haber alamıyoruz. Devletin bütün makamlarına başvurdum her türlü izin verildi, annemin kullandığı cep telefonundan yerinin tespitini istedik sonuç alamadık. Polislerin bize söylediği, ‘anneni nereye gömdün?’ dediler. Ben şok oldum, benim annem 9 ay karnında taşıdı, yemedi yedirdi, bana baktı annem çok iyi ve saflığından kandırılıp kaçırdılar şüphelendiğim kişiler hakkında işlem yapılmıyor. 
Kaybolan benim annem değil de şüphelendiğim kişilerin annesi gibi benim üzerime geliyorlar. Annemin bulunmasına yönelik durmayacağım susmayacağım annemin sayesinde bu hayata geldiysem annemi sonuna denk arayacağım kimsede bana karşı çıkamayacak annemin bulunması için Ereğli’deki yetkili makamlara sesleniyorum annenin ne olduğunu bilen varsa Allah rızası için vicdanen annemin bulunması için ayağa kalkıp yardım etmelerini istiyorum bana yardım edenleri de asla unutmam”