Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Amfi Tiyatroda 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de Sinema günleri etkinliği kapsamında yurtiçi ve yurtdışında birçok ödül alan ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ isimli film gösterilecek.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, birçok etkinliğe ev sahipliği yapan  Ereğli Belediyesi’nin amfi tiyatroda “Sinema Günleri” gerçekleştireceğini ifade etti.
Sinema Günleri’nin Kültür Bakanlığı onaylı ve ulusal ve uluslar arası alanda birçok ödül alan ‘Aşk tesadüfleri sever” filmiyle başlayacağını  söyledi. 
Başrollerine Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli gibi ünlü isimlerin oynadığı film vizyona girdiği yıllarda büyük beğeni kazanmıştı.
Film günleri  Amfi Tiyatro’da 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de başlayacak.

 

 “ESKİDEN AÇIKHAVA SİNEMALARI VARDI”
Vatandaşların yaz akşamlarına evlerinde geçirmeleri yerine komşularıyla sinema keyfi yaşamalarını amaçladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Halil Posbıyık “Bir zamanlar evlerde televizyon yoktu ve insanlar yaz akşamları eğlencesi olarak açık hava sinemalarına giderlerdi. Günümüzde nostalji olarak görünen açık hava sinema keyfini Ereğli’de yaşatmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız hem yaz akşamlarını evlerinde geçirmemiş olacaklar hem de komşuluk bilinci gelişecek. Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyorum” dedi.