Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliğine intikal eden olayda faaliyet gösteren benzin istasyonundan aracı için gaz aldığı sırada kendisine verilen paranın sahte olduğunu anlayarak şikayette bulundu.
K.A. 20.30 sıralarında faaliyet gösteren benzin istasyonundan aracı için gaz aldığını, istasyondan para üstü olarak 3 adet 20 TL aldığını, ertesi gün 1 adet 20 TL’nin sahte olduğunu anladığını, tekrar istasyona gittiğinde işyeri sahibinin bu konuyu şuanda istirahatli olan görevli şahısla görüşmesi gerektiğini, kendisini ilgilendirmediğini söylediğini beyan ederek şikayette bulundu. Söz konusu sahte paraya el konulmasının ardından şüpheli Y.B.’nin aranmasına başlanan olay çok yönlü soruşturuluyor.

 

Uyuşturucu kullandığını 
annesi ihbar etti

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği gelen uyuşturucu ihbarını değerlendirerek uyuşturucu bağımlısı genci kıskıvrak yakaladı.
Gelen uyuşturucu ihbarı üzerine şüpheli H.K.’nın aranması için gerekli işlemler başlatılarak, H.K.’nın evinin önünde bulunduğu sırada ekipler tarafından tespit edildi. H.K.’nın annesi tarafından oğlunun sürekli uyuşturucu madde kullandığı bilgisini edinen ekipler H.K.’yı yakalayarak olayı geniş çaplı incelemeye aldı.

 

İşsizlik intihara sürükledi
Soğuksu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda bir kişi işsizlik sıkıntısı çektiğini belirterek alkolün de etkisiyle intihara teşebbüs etti.
M.K. saat 01:30 sıralarında işsizlik sıkıntısı çektiğini belirterek alkol aldı. Fazla alkolün etkisiyle bunalıma giren M.K. içtiği yerde bulunan köprüden aşağı atlamak istediğini elinde bulunan makasla vücuduna zarar verdiğini beyan ettiği bildirildi. M.K.’nın 232 promil alkollü olduğu şeklinde rapor verilirken olay çok yönlü soruşturuluyor.

 

Köfte satış 
arabasında hırsızlık

Kozlu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda satış yaptığı köfte arabasında bulunan fotoğraf makinasının çalındığı belirtildi. C.C.’ye ait park içerisinde bulunan satış yaptığı köfte arabasının yanından kısa bir süreliğine ayrıldığını, geri döndüğünde ise aracın ön camı kırılarak aracın içerisinde bulunan 500 TL değerinde Fujmen marka fotoğraf makinasının yerinde olmadığını iddia ederek şikayette bulundu. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin aranmasına başlanan olay geniş çaplı soruşturuluyor.

 

Doğalgaz üretim 
merkezinde hırsızlık

Bir benzin istasyonunda petrol mühendisi olarak görev yaptığını belirten bir kişi doğalgaz üretim merkezinde hırsızlık yapıldığını iddia etti. Kilimli Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda A.B. petrol mühendisi olarak görev yaptığını şirketlerine ait Güney Mevkisinde bulunan doğalgaz üretim pompasının bazı malzemelerinin çalınmış olduğunu iddia ederek şikayette bulundu. A.B.’nin yaptığı tespitlere göre 1 adet plastik 2 tonluk su deposu, 1 adet çevirmeli fren sistemi, 22 adet  2 cm çapında 10 cm uzunluğunda demir vida, 2 adet 3 metre boyunda 10 cm çapında içi boş demir boru, 1 adet 2 metre boyunda 10 cm çapında içi boş demir boru, 1 tane kuyubaşı  düzeneği, 1 adet 50x60 cm ebatlarında motor ayağının yerinde olmadığı görülmüş, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yakalanması için şikayette bulunulmuştur. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

İki günde ikinci 
eroin vakası

Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele  Amirliği gelen ihbar üzerine kontrol ettikleri şahıslar üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
Sabah saat 7:20 sıralarında şüpheli şahıslar S.A. ile E.Ş.’nin uyuşturucu madde bağımlıları olduğu ve otogarda uyuşturucu madde temini için beklediklerinin ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet ekipleri savcılık makamından gerekli arama ve yakalama kararının çıkartılmasından sonra ticari taksi ile otogardan uzaklaşmak isteyen şahısları kıskıvrak yakaladı. Otogarda bulunan bir yazıhaneden aldıkları kargo poşetinin içinde 15.5 gram eroin maddesi ele geçirilirken, şüpheli şahıslar yakalandı. 
Olay ile ilgili çok yönlü soruşturma ise sürüyor.

 

Geline hakaret ve darp
Kdz. Ereğli’de bir kişi alış veriş merkezi içerisinde alışveriş yaptığı esnada karşılaştığı kayınvalidesi ve görümceleri tarafından darp edilerek hakarete uğradığını iddia ederek şikayette bulundu.
K.E. Kdz. Ereğli Ereylin AVM içerisinde alışveriş yaptığı esnada kayınvalidesi M.E., görümceleri A.E. ve S.A. ile karşılaştığını, S.A.’nin kendisine hakaret ettiğini ve darp ettiğini, A.E.’nin kendisine hırsız diyerek alay ettiğini ve vatandaşlar içerisinde rencide ettiğini, M.A.’nın kendisine iftara attığını iddia ederek şikayette bulundu. 3 şüphelinin yakalandığı olay soruşturuluyor.

 

Bağlıkta hırsızlık
Kdz. Ereğli’de bir kişi evinde olmadığı sırada evinin kapısının kilidinin kırıldığını belirterek hırsızlık olduğunu iddia etti. T.U. 17 Ağustos 2013 tarihinde evinde bulunmadığını ertesi gün evine geldiğinde ise evinin kapısının kilit kısmının kırık olduğunu evinde yaptığı incelemelerde yatak odasında bulunan yaklaşık değeri 3000-4000 TL olan altın kol saatinin yerinde olmadığını iddia ederek şikayette bulundu. 
Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bir an önce yakalanmasını isteyen T.U. Bağlık Polis Merkezi Amirliğine başvuruda bulundu.