Anavatan Partisi Kdz. Ereğli eski İlçe Başkanlarından Makine Mühendisi İbrahim Aydeniz vefat etti. 22 ay önce Bodrum'da beyin kanaması geçiren ve BEÜ Araştırma Hastanesine getirilen ve burada uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra, Ereğli'de bir özel hastaneye kaldırılan İbrahim Aydeniz'in vefatı büyük üzüntü yarattı. Siyaset yaptığı dönemde üslubu ve davranışlarıyla örnek olan İbrahim Aydeniz, makine mühendisliğiyle de bir ekoldü. Cenazesi 26 Mayıs Salı günü Bozhane Camisinde ikinci namazda kılınan İbrahim Aydeniz Pençes'teki aile mezarlığında toprağa verildi.



Aydeniz'in cenazesine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı eski Belediye Başkanı ve AKP Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Alaplı eski Belediye Başkanı Muhabbet Tezel, Gülüç eski Belediye Başkanı Aydın Güngör, AKP ilçe Başkanı Fatih Çakır, CHP seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Oktay Demiroğlu, bazı belediye meclis üyeleri, TMMOB temsilcileri, meslektaşları, yakınları ve şehir eşrafı kaldı.

Önder Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına eş, dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.