Bu bir barış kampanyası...

Naif mi buldunuz beni?
Çok mu romantiğim yoksa?

Eğer bunu bir parti çekişmesine dönüştüreceksen hiç zahmet edip imza falan atma. Git başka şeyleri oku internette. Seninle anlaşamayız. Ya da sen zaten buraya imza atacakların arasında kendini iyi hissetmezsin.

Pek çoğumuz hangi parti ne diyor biliyoruz - aptal da değiliz çok şükür. Dolayısıyla burada parti ismi geçmesine gerek var mı? Yok! Bravo!

Derdimiz şu: Benim vergilerimle savaş yapmayın kardeşim. Başka yerden gelen parayla da yapmayın. Hiç savaş yapmayın. Engel olun buna. Her savaşta olan halka olur. Fakirleşir, evlerden tabutlar çıkar. Aptal mıyız biz yahu? Yıl olmuş 2015 - millet güneş sisteminin dışında Dünya'ya benzeyen gezegen buluyor Kelpler diye isim koyuyor. Biz aptal gibi yoksullaşıyoruz, ülkede bilim bitmiş, eğitim bitmiş. Biz neyin kavgasını yaşıyoruz. Tüm enerjimizi buna vermeye değer mi? 

Nedeni ne olursa olsun savaş bizi fakirleştirecek. Daha da yoksul bir halk olacağız. Bir kere geldiğimiz bu hayatta daha medeni ve korkmadan yaşamak her bir insanın hakkı. 

Vergilerimizi çocuklarımızın dünyanın en iyi okullarına gittiği, en iyi doktorlarına tedavi olduğu, en son teknolojiyle haşır neşir olduğu, çatışmaların eski günlerde kaldığı bir ülke için vermek istiyoruz. 

'Oturduğum yerden imza atsam n'olur ki' diyenler hala var mı bilmiyorum ama bi deneyin derim. Burada 5 milyon imza olduğunu hayal edin. Yine bi imzadan ne olur ki der misiniz? Hadi meclise sesimizi duyuralım. 

Evet bu bir barış kampanyası - çok mu naif buldunuz beni? Yoksa çok mu romantik?

 

MUHATABI

TBMM

Meclisteki tüm politikacılar

Nedeni ne olursa olsun savaş bizi fakirleştirecek. Daha da yoksul bir halk olacağız. Bir kere geldiğimiz bu hayatta daha medeni ve korkmadan yaşamak her bir insanın hakkı. 

Vergilerimizi çocuklarımızın dünyanın en iyi okullarına gittiği, en iyi doktorlarına tedavi olduğu, en son teknolojiyle haşır neşir olduğu, çatışmaların eski günlerde kaldığı bir ülke için vermek istiyoruz.

BEN DE İMZALAMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

www.change.org/p/bubirbar%C4%B1%C5%9Fkampanyas%C4%B1-ve-senin-imzan%C4%B1-bekliyor-tbmmresmi