Kdz. Ereğli TSO Kadın Girişimciler Kurulu, TSO Konferans Salonunda ilk organizasyonunu gerçekleştirdi. Zonguldak TSO Kadın Girişimcilerin de katıldığı organizasyonda Dr.Hülya Karadeniz tarafından “Kadınlarda Meme ve Genital Kanserler “ konulu bir de seminer düzenlendi.

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’in açılış konuşmasında “Zonguldak TSO ile işbirliğimiz her zaman devam edecek, davetimize teşrif eden tüm Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sibel Demirçin ve Meclis Katibi Aynur Coşkun, seminer hakkında bilgi verdiler. Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay da kısa bir konuşma gerçekleştirerek davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu organizasyonda emeği geçen başta Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Ardından Hülya Karadeniz’in sunumuna geçilerek Kadınlar için son derece önem teşkil eden çağımızın hastalıkları ile ilgili seminer gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saat süren seminerin ardından Zonguldak’tan gelen davetliler ile birlikte toplu olarak akşam yemeği tertip edildi.