Kayabaşı Alemdar Ortaokulu okul aile birliği ve okul idaresi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek okula yapılan çalışmalarla ilgili teşekkür ettiler.

 

Kayabaşı Alemdar Ortaokulu Okul Aile Birliği ve okul idaresi Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek etti.

Okul çevresinde yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili Posbıyık’a teşekkür eden okul aile birliği ve okul yönetimi ”Sadece bizim okulumuza değil bütün okullarımıza yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Okulumuzun çevre düzenlemesi ve bir kaç eksiği için çalışmalar yapılmaya başlandı. Sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Posbıyık ise eğitim kurumlarına belediye imkanları dahilinde destek olduklarını belirterek “ Eğitim kurumlarında yıllarca görev yaptık. Okullarımızın durumunu çok iyi biliyorum. Sizlerde okul aile birlikleri olarak okul yönetimi olarak önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Topluma gençlerimize katkı sağlıyorsunuz.  Okullarımıza elimizden gelen her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Ziyaretinizden son derece memnun oldum. Teşekkürlerimi sunuyorum.”