Zonguldak’a önemli hizmetler kazandırabilmek için çeşitli projeler hazırladıklarını belirten Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir destek istedi. İktidar ve muhalefet milletvekilleri ile herhangi bir sorun yaşamadığına dikkati çeken Akdemir, siyasetin hizmet işi olduğunu söyledi.

 

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan başta olmak üzere tüm milletvekilleri ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyledi. Amaçlarının Zonguldak kentine hizmet etmek olduğunu ve bu doğrultuda da önemli projeleri bulunduğunu belirten Akdemir, iktidar milletvekillerinin desteğini istedi.

Almanya Zonguldaklılar Derneği tarafından düzenlenen panelde Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan ve CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya gelen Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, Zonguldak halkına hizmet edebilmek için gece gündüz çalışacaklarına vurgu yaptı.

Attığı her adımın Zonguldak halkına faydası olacak işler olduğunu belirten Akdemir’in konuşması şu şekilde: Benim attığım her adımda halkın tamamen faydalanacağı işler vardır, başka bir şey de olamaz. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan sağ olsun bizlere de destek oluyor, ikili görüşmelerimizde hiçbir sıkıntı çekmedim, bundan sonra da çekmeyeceğim. Benim asla ve asla hiçbir siyasi ile ayrım olmamıştır, düşüncesi ile olmuş olabilir, demokrasiyi yaşıyoruz ve yükseltmeye çalışıyoruz herkes aynı şeyi düşünecek diye bir şey yok. Siyaset hizmet işidir, hizmet kabul ettik, hizmetin de en iyisini yapabilmek için müracaat edeceğiz. Dostluğumuz ölünceye kadar, bende devam ediyor. Sadece Ercan Bey değil tüm milletvekilleri ve belediye başkanlarımız ile kardeşçe sevgi ve saygı şeklinde sürdürüyoruz. Çeşitli projelerimiz var Zonguldak için güzel şeyler olacağını temenni ediyorum.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)