Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Kapalı Pazaryeri’ni denetleyerek esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Pazarcı esnaflarıyla sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Kapalı Pazar alanında yapılması planlanan düzenlemeler konusunda görüşlerini aldı. Yakın bir zamanda Kapalı Pazaryeri’nin kapalı alanı v e çevresinde sosyal düzenlemeler yapmayı planladıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Kreş, mescit, lokanta, çayocağı, mescit gibi ihtiyaç hissedilen sosyal donatıları bir an önce yapmak istiyoruz. Burada kocaman bir tesis var, ancak iç ve dış donatıları olmayınca ihtiyaçları tam olarak karşılayamıyor. “ dedi. Çayocağının kapalı alana mı yoksa, kapalı alan dışına mı yapılması gerektiği konusunda kararsız kaldıklarını belirten Başkan Çimenoğlu, pazarcı esnafı ve vatandaşlardan da bu konuda görüşlerini aldı.

Pazarcı esnaflarının yanı sıra vatandaşların da istek ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Oturma ve dinlenme alanları, kreş, mescit gibi ihtiyaçları var vatandaşlarımızın. Bunları da en kısa sürede yapmayı planlıyoruz. Amacımız, bu tesisin dört dörtlük olarak halkımıza hizmet vermesinin sağlanması. “ dedi.

Başkan Çimenoğlu, kendisiyle birlikte denetime iştirak eden Belediye Zabıta Müdürü Ziya Karacan’dan da, pazarcı esnaflarının kendi hakları olan yerleşim sınırlarını aşmamaları konusunda uyarılmasını istedi.