Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu öğrencilerine verdiği, okulun çevresindeki yabani otların temizleneceğine ilişkin sözünü tuttu.
Bir süre önce, öğretmenrleriyle birlikte kendisini ziyaret eden Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu’ndan bir grup öğrencinin isteği üzerine, okulun çevresindeki yabani otların en kısa sürede temizletileceği sözünü verdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “ Devam eden yabani ot temizliği çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından öğrencilerimize söz verdiğimiz Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu bahçesi ve çevresinde yabani ot ve çevre temizliği çalışmalarına başladık. Yabani otlar ve çalı çırpının işgali altındaki bu alanı çok güzel bir şekilde temizliyoruz. “ dedi.
İlçedeki okullara her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Alaplı Belediyesi olarak eğitimde kalitenin yükselmesine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, imkanlarımız el verdiği ölçüde okullarımızdan gelen hiçbir talebi geri çevirmemeye gayret gösteriyoruz. Neredeyse bütün okullarımızda çevre düzenleme, parke ve beton kaplama, bakım ve onarım çalışmaları yaptık. Katkılarımız bundan sonra da sürecek. “ dedi.