Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye ve Zabıta Amirliği  ve nöbetçi Eczaneyi ziyarederek yeni yıllarını kutladı.

.Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2014 yılı tüm insanlığa, barış, mutluluk ve sağlık getirmesini dilediğini söyledi.

10 yıldır ilçede kurumlarda görev yapan çalışanları yılbaşı akşamları ziyaret ettiklerini ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:

"Yılbaşı geceleri İlçemizin bir çok yerinde  eğlenceler oluyor. Ama bir yandan da hayat devam ediyor. Hayatın devam ettiği yerlerde hayatın içinde hastalık da var. 10 yıldır her yılbaşı akşamı olduğu gibi bu yılbaşında özellikle hastaneye gelerek hastaları ziyaret ediyorum. Onlarla sohbet ederek yeni yıl çiçeği ve çikolatası hediye ederek böyle özel bir günde onların hiç olmazsa gönüllerini alarak morallerini düzeltmek istiyorum. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının daha da pekişmesini arzu ettiğimiz yeni yılda inşallah,İlçemiz yeni yatırımlara kavuşacaktır. Biz, bu yönde mücadele edecek ve Alaplımız için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşirelerimin yeni yılını tebrik ediyorum."

Çimenoğlu, daha sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerini ziyarette bulunarak personelin yeni yılını kutladı.