Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, 15-16 Ağustos 2009 tarihinde Alaplı Belediyesince düzenlenen 1.Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni'ne katkıda bulunanlara plaket takdimine devam etti.


Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, sırasıyla Erbeton A.Ş adına İsmet Yılmaz, Ustaoğlu Yat ve Gemi Sanayi Tic. Ltd. Şti. adına Ali Arıkan, İttifak Metal Sanayi İnşaat Ltd. Şti adına Tarık Babaoğlu ve Özdemir Boru Profil San. Ve Tic.Ltd. Şti. adına Fevzi Özdemir'i işyerlerindeki ofislerinde ziyaret ederek, Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni'ne katkılarından dolayı plaket ve organizasyonun gelir-gider tablosunun yazılı olduğu belgeyi takdim etti.

Başkan Çimenoğlu, plaket takdimlerindeki konuşmasında; katkılarından dolayı işadamlarına bir kez daha teşekkür ederek, "Sizlerin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni'nde, 40 çocuğumuzu sünnet ettirdik, ayrıca kurduğumuz oyun parkı ve canlı performans müzik şöleniyle, tüm çocuklarımıza aileleriyle birlikte güzel bir eğlence imkanı sunduk" dedi. Plaket takdim edilen işadamları İsmet Yılmaz, Ali Arıkan, Tarık Babaoğlu ve Fevzi Özdemir de yaptıkları konuşmalarda teşekkür ettiler.