Toyota’nın adı “efsaneler” ile anılan modeli Corolla’nın Türkiye’de üretilen yeni jenerasyonu kullanıcılarına teslim edildi. Zonguldak Toyota Plaza Genç Tüylüoğlu’nda düzenlenen tören ile Mustafa Çetiner, Abdullah Bayraktar, Okan Ordu, Volkan Bilge Yiğit ve Tuncay Aral araçlarını teslim aldılar. 
Zonguldak Toyota Plaza Genç Tüylüoğlu Genel Müdürü Mehmet Genç, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek, “Hem bizler hem de müşterilerimiz büyük heyecan içerisinde. Baştan sona yenilenen otomobilimizi her yaş grubundan insan beğeniyor ve takdir ediyor. Toyota’nın hedefi Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye’nin en sevilen markası yapmaktır. Yeni Corolla’nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inancım tamdır” dedi.
Toyota Plaza Genç Tüylüoğlu Satış Müdürü Namık Yılmaz’da, yeni Corolla’nın ilk kez trafiğe çıkma kararı alındığını, 1996 yılından bu yana 11’nci nesli ile Türkiye’de yeni Corolla’nın satışa sunulduğunu hatırlatarak şunları söyledi:  “En önemli özelliği Toyota’nın 11’nci neslinin Adapazarı’ndaki fabrikada üretilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor olmasıdır. Corolla, Toyoto’nun Amiral gemisi olup kullanıcılarını son derece memnun eden otomobil olma özelliğini taşımaktadır” 
5 Toyoto Corolla anahtarları sahiplerine verildi ve kazasız belasız kullanım temennisinde bulunuldu.