Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 25 Kasım'da Bülent Ecevit Üniversitesi'nde konser verecek. "Kampüste Senfonik Akşamlar" temalı turne kapsamında Karadeniz Bölgesi'ndeki üniversitelerde konserler verecek olan CSO'nun ikinci durağı Bülent Ecevit Üniversitesi olacak. 

Konserde, "üç tenor" olarak tanınan ünlü sanatçılar Şenol Tanıllı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar, klasik müziğin sevilen eserlerini müzik severlerle buluşturacak.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yaptığı açıklamada, konserin sürdürmekte oldukları kültürel ve sanatsal etkinlikler silsilesinin devamı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bülent Ecevit Üniversitesi büyük bir hızla gelişen yerleşkelerini sanatsal faaliyetlerle yıl boyunca yaşayan merkezlere dönüştürme arzusundayız. Bu düşüncemizin gereği olarak yıl boyu devam eden etkinlikler hazırlıyor, bunları öğrenci ve personellerimiz ile birlikte tüm sanatseverlere ulaştırıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserini de sanatseverlere armağan etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum."