Türkiye Sakatlar  Derneği Mali sekreteri Yakup Marangoz Zonguldak Şube Başkan adayı olmak için  istifa ettiğini  açıkladı.

 

Üyelerle tek, tek görüşerek  adaylığını açıklayan Marangoz şöyle dedi:

 

“Gerek Zonguldak da ki, gerekse tüm İlçe ve beldelerde  çalışmalarımıza devam edeceğim  Üyelerimizin ve arkadaşlarımızın  bildiği gibi Sakatlar  Derneği olarak, Zonguldak  için yoğun çalışmalarda bulunduk. Ancak Dernek imkanlarının da bir sınırı var. İçimizde giderek büyümekte olan hizmet aşkımızı, Derneğin kısıtlı imkanlarının dışına çıkarak, hizmet etmenin asıl mecrası olan siyaset arenasının dışında tutarak karar  verdim. Yüreğim çok sevdiğim memleketim Zonguldak’a hizmet sevdasıyla dolu. Bu nedenle yaklaşmakta olan seçimde Dernek Başkanlığına talip olmaya karar verdim.”

 

Marangoz  sözlerine şöyle devam etti:

 

“Benimde  çok sevdiğim engelli arkadaşlarıma Zonguldak ta çok sayıda ve kaliteli projelerim var. Günü geldiğinde onları kamuoyuyla gururlanarak paylaşacağım. Hatta çok sevdiğim Engelli arkadaşlarımla görüşüp kaynaşmak bunun yanında seçim çalışmalarını da yakından takip edebilmek için bir seçim bürosu bile açmayı düşünüyorum. Tek gayem Zonguldak ili ve İlçelerindeki  tüm Engelli arkadaşlarımıza  en iyi şekilde hizmet ederek onlara daha mutlu bir yaşam sürdürme olanağı sağlamaktır. Gerekli tüm ön hazırlıklarımı tamamladım. Bunları da en kısa zamanda sevgili Zonguldak Kamuoyuyla  paylaşmaya hazırım.”