Kdz. Ereğli TEMA Vakfı Temsilciliği öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü desteğiyle, “Okullar Hayat Bulsun” sloganı altında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 200'e yakın çeşitli cins fidan okul bahçesine dikildi.

 

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, fidan dikme etkinliği için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Siz burada sadece çam dikmiyorsunuz. Can da dikiyorsunuz. Diktiğiniz her fidan bir candır. Önemli olan o canı dikmek kadar, korumak ve gelişimini tamamlamasına hizmet etmektir” dedi.

 

TEMA Vakfı Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak da, etkinlik kapsamında, 200 adet ıhlamur, fıstık çamı, selvi ve akasyanın dikileceğini belirterek, “Etkinlik nedeniyle bizlere destek veren Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından, Okul Müdürü İsmet Kalıçlı, öğretmenler, öğrenci ve veliler ile TEMA gönüllüsü Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla fidanların dikimi gerçekleştirildi.

Etkinlikte ayrıca, okul bünyesinde düzenlenen kros yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin madalyaları Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç tarafından verildi.