Kdz. Ereğli Belediyesi’nin eski Başkan Yardımcılarından Mustafa Sunmaz kızı Duygu’yu evlendirdi. Öğretmenevi’nde belediye memurunun kıydığı nikahta gelin ve damadın arkadaşları; evet demeden önce direnmesi çağrıları yaptılar.

Güngör ile Mustafa Sunmaz’ın kızı Duygu, Hacer-Aydın Arslan’ın oğlu Yaser ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah töreni Kdz. Ereğli’deki öğretmen evinde gerçekleştirildi. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Kdz. Ereğli’nin eski Başkanlarından Murat Sesli, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş, Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Erişgem Başkanı Cevat Kır, AKP Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Telekom Şube Müdürü Kadir Uzun, her iki ailenin dost ve yakınlarının katıldığı nikah töreninde Duygu Sunmaz’ın nikah şahitleri; Gökçe Özdeş Bayer  ve Selçuk Aslan, damat Yaser’in nikah şahidi ise Özhan Çalışkan nikah memurunun daveti üzerine nikah masasındaki yerlerini aldıktan sonra gelin ve damat alkışlarla salona girdi. Nikah Memurunun Duygu Sunmaz’a “evlenmek istiyor musun?” sorusu yöneltildiğinde salondan kaldırılan bir  pankartta “DİREN DUYGU” yazıyorken “Diren Duygu” sloganları atıldı.  Duygu Sunmaz ise “diren” çağrısına yüksek sesle “evet” ile yanıt verdi. Evlenmek sorusu bu kez damat Yaser Arslan’a soruldu. Bu kez damadın arkadaşları “DİREN YASER” pankartıyla birlikte direnmesi yolunda slogan attılar. Damat Yaser Arslan da, aynen Duygu Sunmaz gibi yüksek sesle “evet” dediğinde salonda büyük alkış koptu. Nikah memuru evliliklerini nikah defterini imzalattırarak gerçekleştirince bu kez masadaki nikah şahitleri pankart kaldırdılar ve “EN AZ ÜÇ ÇOCUK” sloganı attılar. Nikaha ayrı renk katan bu pankartlı ve sloganlı eylem, nikah defterinin Duygu Arslan’a teslim edilmesi ile sona erdi.

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, çocuk sayısında ise iyi yetiştirilebilmiş çocuk ya da çocuklar temennisinde bulunuyoruz.