Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı günlük olaylar bültenini yayınladı. Bültende kaza, intihara teşebbüs, yaralama gibi olaylar yer aldı.

 

ÇAYCUMA'DA EMRE AYKIRI DAVRANIŞ

Filyos Beldesinde; 03.05.2015 günü saat 23.00 sıralarında O.G. isimli şahsın Filyos Belediye Başkanlığı tarafından 03.12.2010 tarih ve 48 sayılı tren istasyonu bölgesinde "Alkol İçilmesinin Yasaklanması" konulu kararına aykırı hareket ettiği tespit edilmiş olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak Filyos Belediye Başkanlığına gönderilmiştir.


Ç
AYCUMA'DA EMRE AYKIRI DAVRANIŞ

Filyos Beldesinde; 03.05.2015 günü saat 23.30 sıralarında F.S. isimli şahsın Filyos Belediye Başkanlığı tarafından 03.12.2010 tarih ve 48 sayılı tren istasyonu bölgesinde "Alkol İçilmesinin Yasaklanması" konulu kararına aykırı hareket ettiği tespit edilmiş olup, şüpheli hakkında tanzim edilen tutanak Filyos Belediye Başkanlığına gönderilmiştir.


Ç
AYCUMA'DA GENEL TEHLİKE YARATAN SUÇLAR

Kayabaşı Köyünde; 04.05.2015 günü saat 01.00 sıralarında M.A. , M.Ç. ve E.A. isimli şahısların, O.A. ve P.A. isimli şahısların evlerinin önünde alkol alarak, av tüfeği ile havaya ateş ettikleri mağdurların beyanlarından anlaşılmıştır. Şüpheli M.Ç. kendi rızasıyla av tefini teslim etmemesi üzerine C.Savcısına bilgi verilmiş olup, alınan talimatı ile arama kararı alınarak şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucu evin bahçesinde av tüfeği bulunarak muhafaza altına alınmış, şüpheli şahısların ifadeleri alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.


Ç
AYCUMA'DA SARHOŞLUK

Kayabaşı Köyünde; 04.05.2015 günü saat 01.00 sıralarında M.A. isimli şahsın yapılan kontrolünde şahsın 107 promil alkollü olduğu tespit edilmiş olup, şahsa (100 TL) idari yaptırım kararı uygulanmıştır.


Ç
AYCUMA'DA GÜRÜLTÜYE NEDEN OLMA

Kayabaşı Köyünde; 04.05.2015 günü saat 01.00 sıralarında M.A. isimli şahsın köy meydanında kullanmış olduğu alkolün etkisiyle bağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilmiş olup, şahsa (100 TL) idari yaptırım kararı uygulanmıştır.


Ç
AYCUMA'DA SARHOŞLUK

Kayabaşı Köyünde; 04.05.2015 günü saat 01.00 sıralarında M.Ç. isimli şahsın yapılan kontrolünde şahsın 164 promil alkollü olduğu tespit edilmiş olup, şahsa (100 TL) idari yaptırım kararı uygulanmıştır.


Ç
AYCUMA'DA GÜRÜLTÜYE NEDEN OLMA

Kayabaşı Köyünde; 04.05.2015 günü saat 01.00 sıralarında M.Ç. isimli şahsın köy meydanında kullanmış olduğu alkolün etkisiyle bağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilmiş olup, şahsa (100 TL) idari yaptırım kararı uygulanmıştır.


DEVREK'TE
İŞ KAZASI

Çaydeğirmeni Beldesinde; 04.05.2015 günü saat 07.00 sıralarında Mobilya fabrikasında işçi olarak çalışan C.K. isimli şahıs işyerinde mobilya tahtası keserken, sağ el işaret parmağını makineye kaptırması sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Devrek Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.


G
ÖKÇEBEY'DE KASTEN YARALAMA

Bakacakkadı Beldesinde; 04.05.2015 günü saat 09.00 sıralarında N.B. isimli şahıs, tartıştığı A.V. isimli şahsa sopa ile vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Yaralı şahıs Gökçebey Devlet hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.


GOK
ÇEBEY'DE İŞ KAZASI

Bakacakkadı Beldesinde; 04.05.2015 günü saat 10.30 sıralarında özel bir fabrikasında işçi olarak çalışan M.A. (Erkek, 1974 D.lu) isimli şahıs, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sol elini tezgaha çarpması sonucu yaralanmıştır. Yaralı şahıs, sevk edildiği Gökçebey Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini* müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.


KDZ. ERE
ĞLİ'DE İNTİHARA TEŞEBBÜS

Soğanlıyörük Köyünde; 04.05.2015 günü saat 01.30 sıralarında H.D. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım sonucu evde bulunan ilaçlardan (8) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Şahıs, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.


KDZ. ERE
ĞLİ'DE SARHOŞLUK

Gebe Köyünde; 04.05.2015 günü saat 04.00 sıralarında C.C. isimli şahsın köy meydanında kullanmış olduğu alkolün etkisiyle bağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık verdiği, yapılan alkol kontrolünde 178 promil alkollü olduğu tespit edilmiş olup, şahsa (100 TL) idari yaptırım kararı uygulanmıştır.


KDZ. ERE
ĞLİ'DE KASTEN YARALAMA

Ruşanlar Köyünde; 04.05.2015 günü saat 23.00 sıralarında M.Ö. isimli şahıs, tartıştığı R.T. isimli şahsa eliyle vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Yaralı şahıs Kdz. Ereğli Devlet hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüphelinin ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.


MERKEZ
İLÇE'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Kaleoğlu Köyünde; 03.05.2015 günü saat 21.30 sıralarında B.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile Devrek karayolunda seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan kanala çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan B.K., S.A., H.K.Ü. ve M.K.Ü. isimli şahıslar sev edildikleri BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü B.K., şüpheli olarak ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.


Ç
AYCUMA'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Kayıkçılar Köyünde; 04.05.2015 günü saat 01.30 sıralarında S.D. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle M.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araca arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüleri ve S.D. isimli sürücünün aracında yolcu olarak bulunan O.A. isimli şahıs, sevk edildikleri Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüleri şüpheli olarak ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.


DEVREK'TE TRAF
İK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Çaydeğirmeni Beldesi; 03.05.2015 günü saat 17.30 sıralarında Y.S. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile Çaydeğirmeni Beldesi, Gökçebey yol kavşağına geldiği esnada, E.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle kavşaktan kontrolsüz geçtiği esnada kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüleri Y.S. ve E.K. isimli şahıslar, sevk edildikleri Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile sürücüleri şüpheli olarak ifadesinin alınmalarına müteakip serbest bırakılmışlardır.


KDZ. ERE
ĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Bayat Köyünde; (Kandilli J.Krk.K.lığı) 04.05.2015 günü saat 09.00 sıralarında T.Ş. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile Ereğli istikametinden Zonguldak istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle virajı alamayarak su kanalına düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Araçta yolcu olarak bulunan B.Ş. isimli şahıs kontrol amaçlı sevk edildiği Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile sürücü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.