Kdz.Ereğli Elif Lions Kulübü, düzenlediği kermesten elde edeceği gelir ile iki okulun ana sınıfının tefrişatını gerçekleştirecek.

İlçedeki bir otelin toplantı salonunda hafta sonu gerçekleştirilen kermes yoğun ilgi gördü. Toplam 18 stantta giyim, ev aksesuarları, hediyelik eşya ve gıda ürünleri satışa sunuldu. Stantların yoğun ilgi gördüğü kermesin kapanışında açıklama yapan Kulüp Başkanı Güzide Çakmakkaya Ülkü gösterilen ilgiye teşekkür ederek şu bilgileri verdi:


"Ereğli hanımları kurdukları stantlarda kendi ürünlerinin satışlarını gerçekleştiriyorlar. Sadece Ereğli hanımlarını talep ettik ve onların ürünlerini sergiliyor, satışa sunuluyor. Bir tane ilçe merkezinde bir tane de kırsalda bulunan iki anasınıfının tefrişatını sağlamak. Eğitime çok büyük önem veriyoruz. Çiğdemli Köyü İlkokulu ile Dikmen İlkokulu okullarımızı belirledik. Ana sınıflardan birini bu dönem bitmeden yetiştirmeyi düşünüyoruz. Diğerini de bir dahaki dönemin başında bitireceğiz. Bununlar birlikte bir de 26 tane üniversite öğrencisine 9 ay burs veriyoruz"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)