Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (ERDEMİR) kuruluşunun 50. Yıldönümü nedeniyle Anadolu Dansının Sultanları grubunun gösterisinin ardından sahne alan Funda Arar, eski ve yeni albümlerinde yer alan eserleri seslendirdi.


ERDEMİR Ofis binası yanındaki alanda kurulan açık hava sahnesinde yaklaşık 2 saat konser veren Arar’ın ekibi sahneye ERDEMİR’e ait baret ve iş önlükleri ile çıktı.

Ünlü sanatçı konser sırasında izleyicilerle çöz çekim yaparak kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.


ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan, “Nice 50 yıllar” temennisinde bulundu, Erdemir ürünlerini kıtalar ötesine taşımaya ve çalışanları ile büyümeye devam edeceğini söyledi.

Orhan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Erdemir demek Ereğli demektir. Küçük bir kasabadan bugün 100 nüfusun üzerine çıkmış bir Ereğli ancak sizlerin katkısı ile mümkün. Bu meşale bu bayrak bütün dünyada dalgalanacak”

Programa Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, Erdemir Genel Müdür Yardımcılarının yanı sıra davetliler katıldı.

 

NOTLAR:

-          Erdemir Ofis binası yanına kurulan sahnede Arar ve Anadolu Dansının Sultanları Grubu sahne aldı. Konser yoğun ilgi gördü.

-          Konser alanında trafik ise zaman zaman kilitlendi. Bazı sürücülerinin araçlarını gelişi güzel park etmeleri sıkıntılara neden oldu. Ofis yolundaki işyerlerinin önleri de müşteri haricindekilerin araçlarına park izni verilmedi.

-          Zaman zaman yağan yağmura aldırmayan vatandaşlar keyifli bir akşam geçirdi.

-          Konser alanına yakın bölgede zaman zaman yaşanan tartışmalara polis anında müdahale etti yine Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından başta Yalı Caddesi ve Bozhane olmak üzere emniyete çok sayıda kavga ihbarı yapıldı.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)